Technológia

Szegőleceink kitűnő szlovák lucfenyőből készültek. Felhasználásukra mindenekelőtt lambériák szerelésénél, leginkább a befejező munkálatoknál  kerül sor, de alkalmazhatók egyéb beltéri és kültéri munkálatoknál is.  A lécek hosszában kapcsolódó lamellákból tevődnek össze. Nagy előnyük ezért hogy görcs- és csomómentesek.  Másik nagy előnyük, hogy nem görbülnek, alakilag állandóak.

A lecek gyártásához  válogatott lucfenyőt használunk,  abból is  a kéreg alatti első réteget. Ennek  a szigorú  választásnak az oka elsősorban az anyag azonos összetétele és színbeli kiegyensúlyozottsága. Leceink ezért csak minimális árnyalatbeli különbséget mutatnak az egyes lamellák között.

A lecek egységesen 2m, egyes esetekben 2,5m hosszúságban  kaphatók. Egy egységcsomag 100 folyóméter.  Minimális eladási mennyiség 1 egységcsomag A megrendelő kívánságára a megrendelt mennyiségtől függően más profilt és előállítunk. A leggyakrabban használt profilok állandóan raktáron vannak.  Mennyiségtől függően vállaljuk termékeink kiszállítását Szlovákia és Csehország területére. A kiszállítás költségei az árban benne foglaltatnak.