KODREFA - egy fa profilokat gyártó cég. Ebben a kategóriában az egyetlen speciális famegmunkáló vállalat Szlovákiában. Termékeink a falburkolatok és a padlók összeillesztésének szerves részét képezik, de széles körben használhatók egyéb külső és belső lakótereknél is.

Termékeinket elsősorban nagykereskedelmi láncon keresztül - mint pl. barkácsáruházakban és egyéb hasonló faipari- és vaskereskedésekben, építőanyag- és hobbi üzletekben - értékesítjük. Kínálatunk alapja a kiváló minőségű szlovák termék.

A termékek gyártási technológiája 

A lécek és a kapaszkodók ún. hosszanti illesztéssel készülnek. Ennek a technológiának az előnye a fenyőfa természetes hibáinak - a csomók, a görcsök, a kékülések - kiküszöbölése. A gyártási eljárás másik előnye a léc alakjának stabilitása - "ne forogjon". 

KODREFA -

egy 30 éves hagyományokkal rendelkező társaság

A választék nagy része elérhető raktárkészletről, egyéb profilokat rendelésre készítünk. A lécek szállítását mennyiségtől függően - Szlovákiában, Magyarországon és a Cseh Köztársaságban - saját autóval, vagy futárszolgálattal biztosítjuk. Ügyfelünk kérheti olyan profilok előállítását is, amelyeket katalógusunk nem tartalmaz. Természetesen az ilyen különleges kérések esetén a legfontosabb kritérium a megfelelő mennyiségű rendelés.